dissabte, 8 d’agost del 2009

Les rutes a Islàndia - Roverway

El Roverway 2009 ha estat a Islàndia, un país que molts de nosaltres no coneixíem, i gràcies a aquesta trobada de Scouts de tota Europa (i part del món) hem pogut conèixer.
El Roverway ha estat dividit en dues parts:

La primera anomenada JOURNEY (viatge) que es varen donar lloc el primers quatre dies del campament, on cada TRIBE (tribu) de unes cinquanta persones aproximadament, estava situada a diferents parts de la illa.

Les rutes de Pòrtol, juntament amb italians, búlgars, alemanys, irlandesos, danesos, estàvem situats a Gufuskálar (la part oest de la illa, on sol pegar molt sovint el vent fred). Varem fer activitats com ràpel, tirolina, simulació de una casa plena de fum, cerca d’una persona, entre d’altres…

Passats aquest quatre dies varem anar a ALTHINGI (al sud oest de la illa), on totes ses tribus del Roverway ens trobàrem i realitzarem diferents activitats.

Jugarem a diferents esports (futbol, beach volley, paint ball…), durant unes hores varem estar com a un poble viking, realitzarem diferents tallers, crearem un carnaval on cada un dels països presentà el menjar i la vestimenta típica. Assistirem a concerts, a focs de camps…

Ha estat una experiència inoblidable i dintre de tres anys ens agradaria repetir.