dilluns, 15 de febrer del 2010

Hem participat a la Rueta de Pòrtol


El passat diumenge dia 14 de febrer, dia dels enamorats, l'AEG Soca-Arrel va participar a la Rueta de Pòrtol!!!
Amb un fred que pelava, prop d'una seixantena de persones, entre Ferrerets, Llops i Daines, Ràngers i Esplet, Rutes i pares, quedarem als locals i quan estiguerem tots ben guapos vestits de trogloditas ambientats amb els famosos dibuixos de fa uns anys "Los Picapiedra" partirem cap a la Plaça de Can Flor per participar a la rueta del poble!

A la plaça ja ho tenien tot montat, hi havia menuts i més grans desfressats i la furgoneta amb una música ben forta ja estava preparada per començar a fer la volta!

Ben aviat començà, i ens anarem cap al carrer Trinitat, Sa Torre i escola per tornar a la plaça pel carrer Major, a molts de llocs, hi havia molta gent que veia passar la rueta.

En arribar a la plaça, el grup d'animació infantil "Mallorca festa" ja ens esperava per començar a cantar i ballar les seves cançons (amb un nou repertori), i començarem a ballar per llevar-nos el fred. Fins que hi va haver el moment de la desfilada, on tots els participants passarem per damunt l'escenari perquè tothom veges les desfresses que havien participat.



I un poc abans dels altres anys, degut al fred i la pluja que amenaçava, la festa va acabar.
Molt contents ens anarem cap a casa haguent participat a una activitat del poble, donant color i vida a la festa, i esperem que ho poguem fer per molts d'anys!!!

Per veure les fotografies a la web de "Pòrtol es meu poble" feis click aquí