dilluns, 15 de febrer del 2010

Hem participat a la Rueta de Pòrtol


El passat diumenge dia 14 de febrer, dia dels enamorats, l'AEG Soca-Arrel va participar a la Rueta de Pòrtol!!!
Amb un fred que pelava, prop d'una seixantena de persones, entre Ferrerets, Llops i Daines, Ràngers i Esplet, Rutes i pares, quedarem als locals i quan estiguerem tots ben guapos vestits de trogloditas ambientats amb els famosos dibuixos de fa uns anys "Los Picapiedra" partirem cap a la Plaça de Can Flor per participar a la rueta del poble!

A la plaça ja ho tenien tot montat, hi havia menuts i més grans desfressats i la furgoneta amb una música ben forta ja estava preparada per començar a fer la volta!

Ben aviat començà, i ens anarem cap al carrer Trinitat, Sa Torre i escola per tornar a la plaça pel carrer Major, a molts de llocs, hi havia molta gent que veia passar la rueta.

En arribar a la plaça, el grup d'animació infantil "Mallorca festa" ja ens esperava per començar a cantar i ballar les seves cançons (amb un nou repertori), i començarem a ballar per llevar-nos el fred. Fins que hi va haver el moment de la desfilada, on tots els participants passarem per damunt l'escenari perquè tothom veges les desfresses que havien participat.I un poc abans dels altres anys, degut al fred i la pluja que amenaçava, la festa va acabar.
Molt contents ens anarem cap a casa haguent participat a una activitat del poble, donant color i vida a la festa, i esperem que ho poguem fer per molts d'anys!!!

Per veure les fotografies a la web de "Pòrtol es meu poble" feis click aquí