dijous, 20 de maig del 2010

Clean Up the Med 2010


El proper diumenge 30 de maig, l'AEG Soca-Arrel juntament amb altres agrupaments de Mallorca, participarem al Clean-up the Med que organitza el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, Escoltes i Guies de Mallorca i la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques.

Què és el Clean-up the Med???

Clean-up the Med és una campanya de sensibilització ambiental envers els residus que apareixen a les platges impulsada i promoguda per l’organització ecologista italiana Legambiente. Hi participen entitats de tot l’àmbit mediterrani i és celebra el darrer cap de setmana de maig amb la finalitat de promoure la cooperació, solidaritat i pau entre el països mediterranis, així com la protecció de la Mediterrània.

Enguany és el segon any que es celebrarà a Mallorca aquesta activitat, ho celebrarem el diumenge 30 de maig i netejarem prop de 7 Km de dunes i litoral que van des de l’Arenal d’en Casat a la Colònia de Sant Pere als termes municipals de Santa Margalida i Artà.Volem convocar a totes les famílies de l'Agrupament per participar tots junts a aquesta activitat; nins, pares i caps, per fer net la nostra costa i com deia el fundador de l'escoltisme; DEIXAR EL MÓN MILLOR DEL QUE L'HEM TROBAT.


La organització organitza el transport amb autocars, des dels punts de partida fins a Son Serra i la tornada.

Per aquest motiu, hem de tenir una previsió de les famílies que participareu (nombre d'adults + nins), perquè ho hem de confirmar amb la organització per tal de que l'autocar s'aturi a Pòrtol.


L'horari previst serà el següent:


9’00 - Sortida dels autocars (lloc a concretar segons els participants)

10:00 - Arribada als punts d’inici de la neteja
10:30 - Inici de la neteja
12:00 - Fi de la neteja
De 12'00 a 13'30 Temps de jocs i nedar
14’00 - Dinar a la plaça de Son Serra
15:30 - Temps de jocs i nedar
17:00 - Sortida dels autocars


Què hem de dur?:

- Crema solar
- Gorra
- Calçat fermat (poden ser sabates destapades PERÒ FERMADES, NO XANCLES)
- Motxilla petita
- Cantimplora amb aigua

- Cada participant ha de dur el berenar i el dinar.Trobareu més informació a la web del MEGM ( presentació del projecte, mapa, ... )Confirmau-nos assistència com a màxim dissabte dia 22, ja que dia 24 hem de tenir la previsió dels que serem.