dimarts, 9 d’octubre del 2012

El nou curs ha començat amb la sortida de passes

El passat cap de setmana 6 i 7 d'octubre tot l'agrupament va partir d'acampada per acomiadar el curs!
Ferem moltes activitats ben divertides i la vetllada va ser per unitats per acomiadar els companys que canviaven d'unitat el dia seguent.

 
 
El matí es va despertar amb molta calor, desmontarem tendes i començarem a fer tallers i jocs a la espera que els pares i tots els nins nous arribassin!
Una vegada hi erem tots, començarem la cerimònia de passes; hi havia un forn on amb els ingredients corresponents (les camies de colors) els nins que canviaven d'unitat i també els nous entraven i sortien amb el color de la unitat que li pertocava!
Hi va haver nins que es varen acomiadar de l'agrupament, alguns ho deixaven definitivament, n'hi va haver dos que es passen a un altra agrupament.......
Després hi va haver el torn dels caps! El forn aquest pic no va funcionar correctament perquè els caps se varen barrejar massa i sortiren amb colors de camies que no els hi pertocava, però tornaren a entrar i sortiren com estava planejat:
De caps de Ferrerets hi podem trobar a na Tania i na Neus amb 12 nins i nines de 6 i 7 anys.
De caps de Llops i Daines hi podem trobar na Carme, na Sofia i en Jorge amb 13 nins i nines de 8, 9 i 10 anys.
De caps de Ràngers i Esplet hi podem trobar en Tomeu, en Jaume i en Miquel amb 20 nins i nines de 11, 12 i 13 anys.
De caps de Pioners i Caravel.les hi podem trobar na Maria, en Miquel Angel i en Lluis amb 14 al.lots i al.lotes de 14, 15 i 16 anys.
D'animadora de Ruta hi podem trobar na Xisca amb 4 joves de més de 17 anys. S'ha de remarcar que fa un parell d'anys que el nostre Agrupament no té colla de Ruta!!!!!!!
I l'equip d'agrupament va quedar format amb en Carlos, na Sílvia, na Clara M i en Pep!
Enguany hi va haver un relleu de cap d'agrupament, en Carlos va deixar el seu càrrec amb mans de na Maria i na Sílvia i li dedicaren unes paraules donant-li les gràcies per la feina feta durant aquests 6 anys i li regalaren un obsequi. Enguany en Carlos posarà en marxa l'equip de pares.
Una vegada les passes fetes dinarem tots plegats, ferem batuda de fems i acabarem el dia fent l'hora dels adéus i ens acomiadarem fins el dissabte dia 20!

Si hi ha nins que vos voleu apuntar als escoltes, fins al mes de desembre agafarem inscripcions. Posau-vos en contacte amb nosaltres a aegsocaarrel@megm.org