dilluns, 30 de desembre del 2013

Bon Nadal

El Nadal és una època d'alegria, d'amor, de pau... unes dates on les persones que prevaleixen són les que ens donen confiança. Persones properes que sentim que formen part de la nostra vida. És a dir, la família.

Per aquest motiu, el nostre agrupament no és una altra cosa que una gran família on sentir-nos acollits en qualsevol moment que ho necessitem. Així doncs, des d'aquesta gran família, us volem desitjar a tots i cadascun de vosaltres, que gaudiu al màxim aquestes dates i que, sobretot, comenceu l'any 2014 amb moltes ganes i ilusió.

Ben segur que nosaltres ho farem i us ho demostrarem dissabte rere dissabte perquè aquesta gran família que som Soca-Arrel perduri durant tot l'any i ens sentim tots part d'ella.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que feis possible que Soca-Arrel segueixi en marxa i que poguem seguir fent la nostra tasca dia a dia: pares, mares, padrins, padrines, ferrerets, llops, daines, ràngers, esplets, pioners, caravel·les, rutes, guies...

Durant aquest 2014 els caps de Soca-Arrel volen que recordeu només una cosa:

SEMPRE HI HA UN MOTIU PER SOMRIURE.

Nosaltres ja el tenim, sou tots vosaltres...

Moltes gràcies i "fins l'any que ve".P.D. encara sou a temps de portar-vos bé i que els reis us deixin alguna cosa que no sigui carbó...